LAATUA LIIKUNTAAN !

Suomeen on perustettu uusi yhdistys vauhdittamaan Nordic Walking tutkimusta, koulutusta ja kaikenpuolista kehittämistä...

Lue lisää...

Spiral Stabilization metodin kehittäjä Richard Smišek piti onnistuneen koulutustapahtuman Ortonissa...

Lue lisää...

Suomalaisen sauvakävelyn eli Nordic Walkingin yliopistokoulutus alkaa Itä-Suomen yliopistossa toukokuussa 2015.  

Lue lisää...

AJANKOHTAISTA

Spiral Stabilization (SPS)

koulutus Suomessa

Spiral Stabilization -koulutuksen vastuuhenkilö Suomessa on metodin valtuutettu kouluttaja Tiina Arrankoski.

Tiina on liikuntatieteiden maisteri, jolla on yli 25 vuoden kokemus eri liikuntalajien opettajana ja kouluttajana. Hän on myös pilatesohjaaja ja läpikäynyt mm. MP, MP Pilates, Huippuliikkuja, Kasvokoulu, Peak Pilates Matwork ja -laitekoulutusjaksot.

Nordic Walking -kouluttajana Tiina on toiminut 2000-luvun alkupuolelta lähtien ja hän on miehensä Tuomo Kettusen kanssa kehittänyt uudistetun konseptin sauvakävelyyn: Modern Nordic Walkingin.

Spiral Stabilization -metodiin Tiina tutustui Italiassa vuonna 2011 ja on siitä lähtien toiminut tämän harjoitusmuodon opettajana. Hän on myös koko ajan syventänyt metodin tuntemustaan osallistumalla jatkokoulutuskursseille pätevöityen samalla viralliseksi SPS-kouluttajaksi.

Spiral Stabilization -koulutuksia Tiina järjestää eri puolella Suomea (ks. Koulutuskalenteri), myös tilauksesta. Sopimuksen mukaan hän järjestää koulutustapahtumia myös Italiassa.

Lisätietoja: info@askelinternational.com


Spiral Stabilization (SPS) Method

- metodin tausta

- harjoitteet

- käyttökohteet

- manuaaliterapia

- koulutus

Tiina Arrankoski, valtuutettu Spiral Stabilization -kouluttaja Suomessa.

    ETUSIVU        UUTISIA        SPIRAL STABILIZATION        MODERN NORDIC WALKING        KOULUTUSKALENTERI        KIRJAT        YHTIÖ        OTA YHTEYTTÄ