LAATUA LIIKUNTAAN !

LAATUA LIIKUNTAAN !

(placeholder)

AJANKOHTAISTA

Spiraalistabilaatio -harjoitteita Gardajärvellä by Tiina Arrankoski & Lucia Bacci: video

Spiraalistabilaatio- ja Modern Nordic Walking -koulutuskalenteria on jälleen päivitetty ja täydennetty loppuvuoden ja ensi kevään osalta. Runsaasti uusia kursseja tarjolla.

Lue lisää...

Koulutuskalenteria on taas päivitetty ja täydennetty

Spiraalistabilaatio -tuotteiden nettimyymälämme on uudistunut ja laajentunut - tutustu!

(placeholder)

Videotervehdys Modern Nordic Walking Academioilta eri maissa: "Greetings to the community of Modern Nordic Walking!"

(placeholder)

Ihmiskäsi on kykenevä uskomattomaan määrään liikkeitä, se voi tuottaa voimaa, koskettaa ja suorittaa tarkkoja, hienovaraisia toimintoja. Käden avulla voimme heilauttaa golf-mailaa, neuloa, murskata moukarilla kiviä, hyväillä, pikakirjoittaa. Kiipeilijä voi kannatella koko kehonsa painoa pelkkien sormenpäiden varassa – lista on loputon ja monipuolinen.

PowerFingers on uutuustuote, joka harjoittaa monipuolisesti sormien, ranteen ja käsivarren lihaksia ja liikesuuntia. Se lisää sorminäppäryyttä, vahvistaa rannetta sekä parantaa käsivarren lihastasapainoa harjoittamalla myös ojentajalihaksia.

PowerFingers on myös terapiaväline, jota voidaan käyttää erilaisten vammojen kuntoutuksessa ja käden/käsivarren vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä (mm. valkosormisuus, tenniskyynärpää, karpaalitunnelisyndrooma).

PowerFingers -harjoittelu sopii erityisesti liikuntamuotoihin, joissa tarvitaan voimaa ja jämäkkyyttä ranteessa ja/tai sormien puristuvoimaa, kuten tennis, golf, kiipeily, jääkiekko, lentopallo, koripallo, pesäpallo, keilailu, voimistelu, pilates ja jooga.

Myös useat ammattiryhmät, kuten muusikot, manuaaliterapeutit ja päätetyötä tekevät hyötyvät tämän välineen käytöstä, niin lisääntyneenä näppäryytenä ja voimana, kuin vaivojen ja kipujen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.  

Aktiivisesti tietokonepelejä sekä yleensä älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta paljon näppäilevät voivat ylläpitää hyvän sormien, käsien ja käsivarsien lihastasapainon PowerFingers -harjoitteiden avulla. 

Kymmenen minuutin päivittäinen harjoittelu PowerFingers -välineellä tuo apua käden lihasheikkoudesta ja reumasta kärsiville, sekä vanhuksille.

PowerFingers -harjoittelu sopii kaikille: tuotepakkaus sisältää viisi eri vahvuista vastusrengasta, jotka mahdollistavat harjoittelun asteittaisen etenemisen sekä ohjeet perusharjoitteisiin. Henkilökohtaista opastusta antavat koulutetut PowerFingers -peruskurssin käyneet.

PowerFingers -tuotepakkauksen ovh. on 32,90 eur. Tilattavissa nettimyymälästämme.


POWERFINGERS -PERUSKURSSI

PowerFingers -peruskurssi on yhden päivän kestävä kokonaisuus, joka on suunnattu liikunta- ja hoitoalan ammattilaisille. Yli 30:n PowerFingers -harjoitteen läpikäynnin lisäksi ohjelmaan kuuluu myös käden ja käsivarren niveliä mobilisoivia harjoitteita sekä koordinaatio- ja venyttelyharjoitteita. Koulutus sisältää lisäksi tietoa käden ja käsivarren anatomiasta, toiminnasta ja yleisimmistä ongelmista.

Koulutuksen hinta: 145,00 eur (+ alv 24%, yht. 179,80). Sisältää kirjallisen koulutusmateriaalin ja yhden PowerFingers tuotepakkauksen.

Kouluttaja: Tiina Arrankoski, PowerFingers Master Trainer, valtuutettu kouluttaja.

Seuraavat koulutukset näet Koulutuskalenteristamme.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

info@askelinternational.comUutuustuote PowerFingers

nyt Suomessa!